Kaikki ammattimaiseen valaistukseen

Kaikki ammattimaiseen valaistukseen

Vangitsimme kaiken valon. Digitaalinen suunnittelu ja tuotteet ainutlaatuisena palveluna.

Black Box mullistaa valaistusrakentamisen. Me esittelemme täysin uuden tavan, kuinka rakennuskohteisiin suunnitellaan valaistus. Kuinka suunnittelua, rakentamista ja rakennusta hallinnoidaan. Miten energiansäästö viedään uudelle tasolle tinkimättä lopputuloksesta. Black Box täyttyy edistyksellisimmillä valaistustuotteilla ja digitaalisilla suunnittelu- ja hallinnointipalveluilla. Se yhdistää nykyaikaisimman suunnittelupalvelun ja sopivimmat valaisintuotteet.
 

Black Box on kattava valaistuksen suunnittelu- ja hankintapalvelu sinulle, joka suunnittelet, hallinnoit ja rakennat. Me teemme valaistuksen ja digitaaliset mallinnokset. Sinä saat valaisintuotteet ja digitaalisen valaistuksen suunnittelun täydellisenä palveluna. 

Urakoitsijat ja suunnittelijat – konkreettista suunnittelua 
Me teemme puolestasi asiakkaasi rakennuksen 3D-mallinnuksen ja valaistuksen tilaan. Mallinnuksessa käytämme nykyaikaista laserskannausta. Valaistus, valojen sijainnit ja lopullinen ilme on tekemästämme mallinnuksesta helppo hahmottaa ja käydä asiakkaan kanssa läpi. Siten lopputulos on juuri asiakkaan toiveiden mukainen. 
 
Kiinteistön omistajat ja käyttäjät – elinkaaren hallittavuutta
Teemme suunnitteluohjelmistoihin sopivan mallin ja yksityiskohtaisen valaistuksen investointiohjeen, joka palvelee läpi kiinteistön elinkaaren. Kiinteistön valaistuskokonaisuus on yksinkertaisesti hallittavissa ja kustannukset ennakoitavissa. 

 

Lue myös:

Mitä BLACK BOX tarjoaa? › 

Mitä on BIM-kartoituspalvelu? ›