MITÄ ON BIM-KARTOITUSPALVELU?

MITÄ ON BIM-KARTOITUSPALVELU?

Autamme rakennetun maailman digitalisoimisessa.

Mietimme, miten helpottaa valaistuksen suunnittelua. Kuinka lisätä siihen tehokkuutta? Miten saada kustannuksia alas? Tarjoamamme täysin uudenlainen valaistuksen tietomallin, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon suunnitteluun, rakentamiseen ja rakennuksen elinkaaren hallintaan. Lupaamme, että ihastut sen monipuolisuudesta ja rakastut sen yksinkertaisuuteen.

Mitä saat?
Mittaamme laserskannauksen avulla olemassa olevan rakennuksen. Se on tehokkain tapa saada rakennus täydellisesti digitoitua. Laserskannaus tuottaa mittatarkan mallin rakennuksesta.


Mitä etua?
Laserskannauksen avulla teemme visuaalisen mallin rakennuksesta ja valaistuksesta. Tila ja sinne suunniteltava valaistus on erittäin helppo hahmottaa kolmiulotteisesta kuvasta.


Mitä hyötyä?
Saat rakennuksesta tarkan Building Information Modelin, eli BIM-mallinnoksen. Se palvelee suunnittelu- ja rakennusvaiheissa sekä läpi koko rakennuksen elinkaaren ajan. Kun teemme tarkan elinkaarimallin, on helpompi tehdä hankeohjelma tai investointipäätös. Tietomallia voi käyttää jatkossa esimerkiksi huoltokirjana.
 


PYYDÄ ASIANTUNTIJAMME PAIKALLE:  
Timo Mattila
timo.mattila@rexel.fi

+358 (0)10 5093 582 

 

Lue myös:
Kaikki ammattimaiseen valaistukseen › 
Mitä BLACK BOX tarjoaa? ›