Ensto

Ensto - Ratkaisuja valaistuksen ammattilaisille
Enston valaisinvalikoima kattaa valaistuksen tarpeet asunnoissa ja yleistiloissa, julkitiloissa sekä teollisuudessa ja ulkona. Laajasta valikoimasta löytyy valaisimet ja älykkäät ratkaisut projektin, tilan ja käyttäjän tarpeet huomioiden. Valaisimet ovat asennettavuudeltaan sekä valoteknisesti huippuluokkaa, ja mm. markkinoiden laajimmat ohjauksen ja liiketunnistuksen ominaisuudet mahdollistavat tuotteiden käytön kaikissa kohteissa. Optiikoita, liiketunnistusta, keinoälyä ja oppimista voidaan yhdistellä eri tavoin tuotteisiin tarpeen ja projektin mukaan.

 

 

Ensto valaisimilla arvoa koko elinkaaren ajalle

Laadukas valaistus on pitkäikäinen hankinta, joka nostaa kiinteistön ja sijoituspaikkansa arvoa. Enston laatu tarkoittaa helppoa ja nopeaa asennettavuutta, pitkää elinikää, monipuolista optiikkavalikoimaa sekä ohjausta ja yhdistettävyyttä.

  • Laaja valaisinmallisto

  • Energiatehokkuus

  • Pitkä elinikä

  • Nopea ja helppo asennettavuus

  • Monipuolinen optiikkavalikoima

  • Ohjaus ja yhdistettävyys

  • Älykkäät ratkaisut

 

Enston älykkäät valaistusratkaisut

Smart Lighting - älykäs ratkaisu luodaan varustamalla laadukas valaisin tarkoitukseen suunnitellulla optiikalla sisältäen tilakohtaisen ohjausjärjestelmän. Laatu voidaan kokea monella eri tavalla, mutta Enston laatu tarkoittaa helppoa ja nopeaa asennettavuutta, pitkää elinikää, monipuolista optiikkavalikoimaa sekä ohjausta ja yhdistettävyyttä. Paljon enemmän kuin pelkkää valovirtaa, elinikää ja hintaa. Kaiken suunnittelun lähtökohtana on projektin, tilan ja käyttäjän tarpeet tulevien vuosien aikana. Optiikoita, liiketunnistusta, keinoälyä ja oppimista voidaan yhdistellä eri tavoin laajan portfoliomme tuotteistossa.

www.ensto.com