Hedtec

Hedtec on sähköteknisten tuotteiden maahantuoja, joka kuuluu vuonna 1918 perustettuun Hedengren konserniin. Hedtec Valaistuksen tuotevalikoima kattaa arkkitehtuurivalaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tunnistintekniikan eri ratkaisut. 

Hedtec työskentelee läheisesti valaistuksen eri osa-alueilla niin arkkitehtien, suunnittelijoiden kuin loppukäyttäjien parissa varmistaakseen laadukkaimman lopputuloksen. Hedtec tarjoaa tuotteiden hyvän saatavuuden, nopeat toimitukset sekä tuen suunnitteluun, asennuksiin ja käyttöön. 


www.hedtec.fi 

BEGA
Saksalainen BEGA on kehittänyt ja valmistanut korkealuokkaisia valaisimia jo yli kuusi vuosikymmentä kaikille arkkitehtuurin aloille, sekä ulko- että sisäkäyttöön. Suomessakin BEGA-valaisimia on myyty kymmenien vuosien ajan, minkä seurauksena BEGAn ulkovalaisimia näkyy katukuvassamme lähes kaikkialla missä liikumme.
BEGAn tavoitteena on korkealaatuisen valon tuottaminen sekä kestävät valaisimet, jotka istuvat saumattomasti rakennusten arkkitehtuuriin. Osana korkeita laatukriteerejä BEGA takaa LED-valaisimien varaosien saatavuuden 20 vuodeksi hankintahetkestä eteenpäin. BEGAn virallisena edustajana Suomessa Hedtec myöntää toimittamilleen BEGA-valaisimille viiden vuoden takuun.

Steinel
Steinelin tunnistintekniset ratkaisut ovat sovellettavissa nykyaikaisiin ohjausjärjestelmiin (DALI, KNX, DIM-vakiovalo, COM1 ja COM2). Tunnistintekniikan valinnassa on tärkeää tuntea kunkin tekniikan vahvuudet ja heikkoudet, että kuhunkin käyttökohteeseen osataan valita paras ratkaisu. Toimistotilat, kokoustilat, porraskäytävät, aulat, pysäköintihallit, ulkoalueet sekä korkeat tilat asettavat kukin tunnistintekniikan valinnalle omat vaatimuksensa. Steinelin käyttämät tunnistintekniikat ovat PIR, HF, iHF, US, Digital HF (True Presence®) ja optinen tunnistus (HPD2). Tuotevalikoima kattaa sekä tunnistimet että tunnistinvalaisimet.


 

Illuxtron
Illuxtronin valaisinvalikoima kattaa laadukkaat, ammattikäyttöön tarkoitetut LED-valaisimet erinomaisella hinta-laatusuhteella. Malliston valaisimien asennettavuus ja säädettävyys on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi. Korkealaatuiset valmistusmateriaalit ja laajamittainen testaus valmistuksen yhteydessä takaavat luotettavan laadun. Illuxtronin uusin innovaatio on vallankumouksellinen välkkymätön teknologia, HV-FD. Tämän teknologia on saatavissa nykyisin tuttuihin Fluxe-, Fabio- ja Linea-valaisimiin ja uusiin Omega- sekä Strada-sarjoihin. Illuxtron-valaisimet ovat tarkoitettu ainoastaan sisäkäyttöön, käyttökohteita ovat mm. ostoskeskukset, ravintolat, kaupat, toimistot sekä yksityisrakentaminen. Eurooppalaisilla Illuxtron-valaisimilla on 7 vuoden takuu. 


 

liniLED
Hollantilainen Triolight B.V. on tunnettu erittäin korkealaatuisten LED-valaisintuotteiden valmistajana, tuotenimikkeellä liniLED® System. Yrityksen pitkän ja vankan kokemuksen johdosta tuotteet ovat nousseet merkittäväksi osaksi LED-valaistusta. Tuotteille on ominaista korkealaatuiset ja innovatiiviset valaistusratkaisut. Nämä yhdessä takaavat onnistuneet toteutukset ja tuotteiden pitkän käyttöiän. Tuotteet valmistetaan mahdollisimman laajalle käyttöalueelle, joita ovat mm. meriteollisuus, arkkitehtuuri, infrastruktuuri, rakennusteollisuus ja yksityisrakentaminen. liniLED®-tuotteiden avulla pystytään toteuttamaan lähes kaikki arkkitehtoniset yhtenäiset valoviivaratkaisut, sisällä ja ulkona. liniLED® panostaa voimakkaasti räätälöityihin ratkaisuihin asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti.


 

Galaxy profiles
Galaxy®-profiles profiilivalikoima on tarkoitettu LED-nauhoille, joissa on kiinnitysteippi valmiina. Tyylikkäät profiilit toimivat hyvänä lämmönjohtimena LED-nauhalle ja edesauttavat nauhan pitkää ikää. Mallisto kattaa laajan valikoiman erilaisia profiileja pinta- ja uppoasennukseen. Värivaihtoehdot eloksoitu, valkoinen tai musta. Suojakansi parantaa valaistusominaisuuksia ja toimii samalla mekaanisena suojana avoimille LED-nauhoille. Profiilit soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön. Mallistosta löytyy myös LED-nauhojen jäähdytysprofiilit. Profiilit voidaan sisällyttää huonekaluihin, seinä- ja kattorakenteisiin epäsuoraa valaistusta varten sekä perinteisimpiin työtaso valaistuksiin. Monipuolisuuden vuoksi profiilit soveltuvat mainiosti myös myymälöiden ja teollisuuden LED-valaistuskonsepteihin.