Läsnäolotunnistimia korkeisiin asennuskohteisiin

30.11.2018

 

Valaistuksen ohjauksen PD4-M-GH-tuoteperhe laajentuu DALI-versioilla. PD4-M-GH kattaa erittäin laajan liiketunnistusalueen, sillä sen läpimitta on jopa 44 metriä. DALI-versiot toimivat 14 metrin asennuskorkeudelta saakka. Valaistusaluekohtaisella Stand-Alone DALI -ohjauksella voidaan ohjata kokonaisia valaistusryhmiä DALI-broadcast-himmennysperiaatteella. Lisäksi korkeanpaikan tunnistimet saa myös osoitteelliseen DALI-järjestelmään.
GH-tuoteperheen uuteen versioon sisältyy ulkoinen valosensori teleskoopilla. Tämä mahdollistaa jatkuvan vakiovalo-ohjauksen jopa 16 metrin asennuskorkeudessa. Sensorin havainnointialuetta voi säätää teleskooppisensorilla.

Liiketunnistin on optimoitu korkeisiin varastotiloihin ja yli 10 metrin asennuskorkeuksiin. Paremman päivänvalo- ja himmenninvaihtoehtojen integraation ansiosta uudet tunnistimet mahdollistavat entistä suuremman energiansäästön monissa sovelluksissa. Kaikissa DALI-läsnäolotunnistimissa on myös valon opastusvalotoiminto. DALISYS- ja Guided Light -toiminto mahdollistavat helposti ohjautuvan ja liikettä seuraavan valaistuksen.

Lisätiedot:
Tuoteryhmäpäällikkö Mia Koliseva, valaistus, puh. 010 5093 531,
mia.koliseva@rexel.fi.
www.nylund.fi
 

 

 

MUUT UUTISET ›