Helppo vaihto ledeihin

Comfort Smart ISO on tuorein lisäys Comfort-valaisinperheeseen, ja se voidaan sijoittaa mihin tahansa paikkaan, jossa on tilaa katto- tai kytkentärasialle. Se voidaan asentaa suoraan eristettä vasten tai valettavan rasian avulla myös betonikattoon.

15.03.2019

LED on onnistunut energiatehokkaampana vaihtoehtona korvaamaan halogeenit, hehkulamput ja energiansäästölamput. Uusiin taloihin asennetaan lähes yksinomaan LED-valaisimia, mutta energiansäästö sekä monipuoliset mahdollisuudet houkuttelevat siirtymään niihin myös vanhoissa kiinteistöissä.

Hide-a-lite on halunnut tehdä vaihdon LED-valaisimiin mahdollisimman yksinkertaiseksi, ja tuotevalikoimasta löytyy eri vaihtoehtoja nimenomaan helppoon olemassa olevien valaisimien korvaamiseen.
– Olemme ottaneet tuotekehittelyssämme huomioon myös erilaisten saneerausja remontointikohteiden valaistustarpeet, ja tuoneet markkinoille useita helposti asennettavia jälkiasennusvalaisimia, kertoo Lassi Ojala Hide-a-litelta.
Tavallisimmat haasteet vanhan kiinteistön valaistusratkaisuja uusiessa liittyvät johdotusten, mahdollisten muuntajien ja katon uusimistarpeeseen. Hide-a-liten suositun Comfort Quick -valaisinperheen valaisimet näyttävät parhaat puolensa nimenomaan energiatehokkaina jälkiasennusvalaisimina vanhoissa kiinteistöissä.

Suoraan eristettä vasten
Tavallisesti valaisin vaatii asennettaessa ympärilleen vapaata tilaa, mutta kaikki NEMKO-hyväksynnällä varustetut valaisimet voidaan asentaa myös suoraan eristettä vasten. Lisäksi valaisinten asennuskehys peittää mahdolliset vanhat valaisinten asennusreiät ja tummumat katossa.
Tuoteperheen uusin tulokas Comfort Smart ISO puolestaan on asennettavissa myös betonikattoon valettavan rasian avulla.
Esimerkiksi 230V halogeenivalaisimien korvaaminen Comfort Quick -valaisimella onnistuu todella näppärästi, koska johdotusta ei tarvitse uusia. Tuote soveltuu niin kotiin kuin julkisiin tiloihin ja saatavana on myös versio ulkokäyttöön.

Integroidut pikaliittimet helpottavat ja nopeuttavat asennusta, ja samalla on mahdollista säilyttää vanha johdotus sekä useimmiten myös muuntaja sekä himmennin.

LED-valaisimiin vaihto ei tarkoita välttämättä katon uusimista tai kattolevyjen vaihtoa, sillä vanhojen valaisimien reikien peittämiseen on olemassa erilaisia kehyksiä.

Lisätiedot:
Tuoteryhmäpäällikkö Mia Koliseva,
valaistus, puh. 010 5093 531,
mia.koliseva@rexel.fi.

MUUT UUTISET ›