3D-suunnittelupalvelu

Laserskannauksen avulla teemme visuaalisen mallin rakennuksesta ja sen valaistuksesta.

Suunnittelupalvelu valaistusprojektin tueksi

Me esittelemme täysin uuden tavan, kuinka rakennuskohteisiin suunnitellaan valaistus:
kuinka suunnittelua, rakentamista ja rakennusta hallinnoidaan; miten energiansäästö viedään uudelle tasolle tinkimättä lopputuloksesta.

Black Box täyttyy edistyksellisimmillä valaistustuotteilla ja digitaalisilla suunnittelu- ja hallinnointipalveluilla. Se yhdistää nykyaikaisimman suunnittelupalvelun ja sopivimmat valaisintuotteet.

Mikä on Black box?

Black Box on kattava valaistuksen suunnittelu- ja hankintapalvelu sinulle, joka suunnittelet, hallinnoit ja rakennat. Me teemme valaistuksen ja digitaaliset mallinnokset. Sinä saat valaisintuotteet ja digitaalisen valaistuksen suunnittelun täydellisenä palveluna.

Urakoitsijat ja suunnittelijat

Me teemme puolestasi asiakkaasi rakennuksen 3D-mallinnuksen ja valaistuksen tilaan. Teemme BIM-kartoitukset (Building Information Model) käyttämällä nykyaikaista laserskannausta. Valaistus, valojen sijainnit ja lopullinen ilme on tekemästämme mallinnuksesta helppo hahmottaa ja käydä asiakkaan kanssa läpi. Kartoituksen avulla lopputulos on juuri asiakkaan toiveiden mukainen.

Kiinteistöt

Teemme suunnitteluohjelmistoihin sopivan mallin ja yksityiskohtaisen valaistuksen investointiohjeen, joka palvelee läpi kiinteistön elinkaaren. Kiinteistön valaistuskokonaisuus on yksinkertaisesti hallittavissa ja kustannukset ennakoitavissa tietomallinnuksen (BIM) avulla.

Pyydä tarjous