LUG

LUG Light Factory Sp. z o.o.  on ammattilaisvalaistusratkaisujen valmistaja, jolla on lähes 30 vuoden kokemus. LUG
toimii yli 65 maassa ympäri maailman, Yritys on erikoistunut infrastruktuuri- ja teollisten valaisimien valmistamiseen sekä
julkisten rakennusten ja myyntialueiden koristevalaisuun ja arkkitehtonisten esineiden sisäiseen ja ulkoiseen valaistukseen. Laaja tuotevalikoima, jossa on yli kyysi tuhatta erilaista valaisinversiota, antavat yritykselle mahdollisuuden tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja kaikenlaisiin projekteihin.

Oma valaistussuunnittelijoiden tiimi, tuotekehitysosasto, jolla on hyvin varusteltu laboratorio ja kustomointiyksikkö, mahdollistavat sen, että LUG voi mukauttaa tuotteitaan vaativimpienkin hankkeiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Laajan ammattimaisten valaistusratkaisujen valikoiman lisäksi LUGin valaistussuunnittelijat, arkkitehdit ja tekniset neuvonantajat tarjoavat tukipalveluja. Näillä keinoin varmistetaan kaikkein monimutkaisimpienkin hankkeiden tukeminen.

Lisäksi valaistusjärjestelmien nykyaikaistamiseen erikoistunut erityisryhmä suorittaa kumppaneille auditointeja ja modernisointiprojekteja, joiden avulla kumppanit voivat optimoida käyttämiään valaistusratkaisuja ja siten vähentää merkittävästi energiankulutusta.

www.luglightfactory.com/en