NVC

NVC Lighting technology corporation perustettiin Kiinassa vuona 1998. Tänä päivänä NVC:llä on 7 tehdasta. Kiinassa NVC on parhaiten tunnettu suurista projekteista. Siellä se on usein ensimmäinen valinta varastohalleihin, tuotantoyksiköihin, hotelleihin, ostoskeskuksiin, yliopistoihin, kouluihin, teollisuuteen, huoneistoihin ja katuvalaistukseen.

NVC oli muun muassa suurin toimittaja Pekingin ja Rion Olympialaisiin (OS) sekä Etelä-Afrikan jalkapallon maailmanmestaruuskisoihin. On myös lukuisia myymälöitä, jotka myyvät yksinomaan NVC-valaisimia. NVC:llä on tytäryhtiö Isossa Britanniassa, Brasiliassa ja vahva asema omine työntekijöineen Keski-Idässä ja Aasiassa. NVC Lighting on edustettuna maailmanlaajuisesti monin eri tavoin. NVC:n liikevaihto on noin 5 miljardia (2016). NVC on noteerattu Hongkongin pörssissä. 

NVC Lighting AB aloitti vuoden 2015 puolivälissä ja on nyt vakiinnuttanut asemansa Ruotsissa Rexelin kanssa tehdyllä yksinoikeussopimuksella. Vuodesta 2019 lähtien laajentunut Suomeen Rexelin yksinoikeussopimuksella.

NVC:n työntekijöillä on laajat tiedot ja kokemusta koko tuotanto- ja ostovaiheesta. Heillä on pitkä kokemus valaistusalalta kuin myös asennusvaiheesta ja konsultointialalta. He haluavat olla ensimmäinen valintasi ja tarjota sinulle sopivanhintaista laatuvalikoimaa, laajaa tietoa ja kauttaaltaan ennakoivaa palvelua. NVC toimii vankasti sitoutumalla, palvelemalla ja turvallisesti. Asetamme tarpeesi palvelulle, laatutuotteille ja sopiville hinnoille aina etusijalle. Samanaikaisesti tuemme sinua koko prosessin ajan tilauksesta lopulliseen asennukseen asti.

NVC tietää monivuotisesta kokemuksesta, että palvelu ja tuki ovat äärettömän tärkeitä kaikille, riippumatta siitä, onko kyse tukkukauppiaasta, asentajasta, konsultista, rakennuttajasta tai kiinteistön omistajasta. THE tietävät hyvin, mitä tarvitaan, jotta olisit tyytyväinen, eivätkä siksi jätä mitään sattuman varaan.

Tavallisen palvelun lisäksi NVC tarjoaa hyvin laajan valikoiman suurimmasta stadionin valaistuksesta aina pienimpää pistevaloon asti. LED-valaistus on erikoistuotteemme. Siten heillä on oikea tuote kaikkiin tilanteisiin. NVC Lighting on ennakoivasti toimiva kokonaistuottaja, joka on paljon enemmän kuin vain valaisimien toimittaja.www.nvclighting.com