Unilamp

Unilamp Norden AS on viime vuosina vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden valaistusmarkkinoilla. Modernin teknologian ja uusien teknisten ratkaisujen ansiosta yritys saa jatkuvasti uusia seuraajia. Unilamp Norden AS on suhteellisen uusi yritys, jonka yhteistyökumppaneilla on erittäin pitkä kokemus ja vahva asiantuntemus useasta Pohjoismaiden sähkö- ja valaistusteollisuuden suurimmista toimijoista. Yksinkertainen organisaatio, jolla on lyhyet päätöksentekoprosessit ja nopeat tuotekehitysprosessit, takaavat laadukkaat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Yksinkertaisen puhdas valaisinrakenne yhdistettynä ainutlaatuisiin optisiin ratkaisuihin ja viimeisimpään käytettävissä olevaan LED-tekniikkaan, on Unilampin tie markkinoille. Tavoitteena on toimittaa tuotteita, jotka ovat 100% Pohjoismaille soveltuvia, myös maiden väliset eroavaisuudet huomioiden.

Unilamp Nordenin oma rekisteröityä tavaramerkkiä, Luzense, käytetään Norjassa kehitettyihin tuotteisiin yhdessä pohjoismaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tekniset yksityiskohdat, kuten liitännät ja kokoamismenetelmät jne. on huolellisesti sopeutettu sähköasentajien vaatimuksiin Pohjoismaissa. Tuotteet kehitetään tiukimpien laatuvaatimusten mukaisesti keskittyen tarjoamaan parhaita takuujärjestelmiä alalla. Yrityksen LED-tuotteiden kehittymisen myötä on erityistä huomiota kiinnitetty himmenninominaisuuksiin, elinkaareen, kokoonpanoon ja energiatehokkaimpien ratkaisujen löytämiseen. Unilamp on vihreä vaihtoehto ja kumppani energiainnovaatioissa.

Unilamp Norden AS tekee tiivistä yhteistyötä Thaimaassa sijaitsevan Unilamp Co. Ltd:n kanssa. Vuonna 1993 perustetun yrityksen päätavoitteena on tuottaa laadukkaita valaisimia kansainvälisille valaistusmarkkinoille ja niitä myydään yli 50 maahan. Unilamp Norden AS on Unilamp Co. Ltd:n pohjoismainen myyntiedustaja.

Thaimaan tutkimus- ja suunnittelukeskus mahdollistaa sen, että Unilamp voi tarjota uusimmat teknologiat. Tämä koskee koko tuotantoprosessia valonlähteistä, liitäntälaitteista ja heijastimista, kaikkein hienostuneisiin pintakäsittelyihin koville ilmastoille. Kaikki tuotteet on valmistettu vahvasta alumiinista ja ne on suunniteltuja selviämään vaativimmissakin ympäristöissä. Pintakäsittelyprosessiin kuuluu 16 vaihetta, sekä UV- ja ympäristökestävä erikoislakka.

Unilampin logo kuvastaa laatua, muotoilua, luotettavuutta ja toimivuutta. Jokainen tuote, joka lähtee tehtaastamme Thaimaan Prachinburissa, valmistetaan vastaamaan kaikkia asiaankuuluvia IEC standardeja. Unilamp on myös ISO 9001 ja ISO 14001-sertifioitu.

Yhtiö on yksi ensimmäisistä valaisinvalmistajista Aasiassa, jonka VDE on sertifioinut sekä tuotteista että tehtaan työtavoista. VDE:n vuosittaiset tarkastukset takaavat luotettavuuden ja laadun. Kaikki osat ja raaka-aineet testataan RoHS-direktiivin vaatimusten sekä kaikkien muiden asiaankuuluvien direktiivien ja standardien mukaisesti. Tehtaan omassa testauskeskuksessa on sertifioitu laitteisto, jolla voidaan mitata IP-luokkaa, lämpötilaa ja lämpötilan muutosta, IK-luokkaa, korroosionkestävyyttä, EMC:tä, sähköturvallisuutta ja tuulikuormaa sekä valotekninen laboratorio Goniophotometerilla, joka mittaa valon määrän ja valojaon. Unilamp on DIALux-kumppani ja tuotteet ovat edustettuina DIALuxissa.
 
 

www.unilamp.fi